با عنوان : پیشنهاد قیمت انرژی برق در بازار رقابتی با در نظر گرفتن تلفات سیستم و ظرفیت خطوط انتقال با استفاده از نقطه تعادل نش

 

در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

پایان نامه و مقاله

 

 

و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه اقدام نمائید.

 

دانشگاه آزاد اسلامی
واحد تهران جنوب
دانشكده تحصیلات تكمیلی
“M.Sc” پایان نامه برای دریافت درجه كارشناسی ارشد
مهندسی برق- گرایش قدرت
عنوان :
پیشنهاد قیمت انرژی برق در بازار رقابتی با در نظر گرفتن تلفات سیستم و ظرفیت خطوط انتقال با استفاده از نقطه تعادل نش

 

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

یک مطلب دیگر :

 

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده
فلسفه ایجاد بازار برق به تجهیز ساختار اقتصادی صنعت برق برمیگردد به این معنی كه انرژی الكتریكی به عنوان یك كالای قابل داد وستد در یك بازار ارائه شود كه از آن تحت عنوان ” تجدید ساختار در صنعت برق” یاد می شود.
در بسیاری از كشورها كه صنعت برق در آنها به شكل تجدید ساختار یافته تبدیل گردیده است ، عامل تعیین كننده میان فروشندگان برق، رقابتی است كه آنها در مورد میزان عرضه و مبلغ پیشنهادی خود دارند.  هریك از بازیگران بازار بتواند بازار رقابتی را با پارامترهای واقعی تر سیستم مدل سازی كند ، شركت در رقابت برای او از درجه اطمینان بالاتری برخوردار خواهد بود .
این پایان نامه یك روش كاربردی برای شركتهای موجود ارائه می دهد كه در یك محیط رقابتی بتوانند با استفاده از مدل یك سیستم با پارامترهای واقعی ، پیشنهاد قیمت خود را در بازار ارائه دهند.
در این پایان نامه از نقطه تعادل نش كه توسط اقتصاد دان بزرگ آمریكایی جان نش مطرح گردیده است، به عنوان نقطه بهینه عملكرد بازار استفاده شده و قیمت برق در دو حالت محاسبه و مورد مقا یسه قرار گرفته است. در حالت نخست تنها محدودیتهای فنی واحدهای تولیدی ( میزان حداكثر و حداقل توان تولیدی) و در حالت دوم تلفات سیستم و ظرفیت خطوط انتقال نیز در نظر گرفته می شود . در خاتمه با بكارگیری مبنای تئوریك و الگوریتم حل آن، نتایج این دو حالت بر روی سیستم قدرت استاندارد IEEE 6 شینه، 9 شینه و 14 شینه شبیه سازی شده و نتایج با هم مقایسه می گردند.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...