متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی

 

با عنوان : نیترات زدایی از آب آشامیدنی به روش تبادل یونی

 

در ادامه مطلب می توانید صفحات ابتدایی این پایان نامه را بخوانید

 

و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه اقدام نمائید.


دانشگاه آزاد اسلامی
واحد تهران جنوب
دانشکده تحصیلات تکمیلی
پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد
مهندسی شیمی – مهندسی محیط زیست

یک مطلب دیگر :

عنوان:
نیترات زدایی از آب آشامیدنی به روش تبادل یونی

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده
یکی از کاربردی ترین روش های حذف نیترات از آب آشامیدنی، روش تبادل یونی است. برای دنیتریفیکاسیون پسآب حاصل از شستشوی رزین از روش تصفیه بیولوژیکی استفاده می شود. عملکرد دو نوع رزین آنیونی معمولی و رزین انتخابگر نیترات در راکتور بیولوژیکی ناپیوسته متوالی و راکتور با بستر پر شده، باهم متفاوت بوده و این اثر در مورد یون سولفات به مراتب بیشتر است.

پایان نامه و مقاله

 

نتایج حاصل از عملکرد راکتور با بستر پر شده در دنیتریفیکاسیون پسآب مصنوعی با استفاده از باکتری سودومناس بیانگر کارایی خوب آن در حذف نیترات از پساب های با غلظت زیاد نمک و نیترات است، در حالی که کارآیی راکتور ناپیوسته متوالی در دنیتریفیکاسیون پسآب مورد نظر متوسط است.
مقدمه:
با افزایش مواد بیماری های ناشی از غلظت بالای نیترات در آب آشامیدنی و افت کیفیت منابع آبی، دانشمندان تدابیر جدیدی برای کاهش غلظت این آلاینده اندیشیده اند. امروزه فرآیندهای مختلف فیزیکی – شیمیایی و بیولوژیکی برای حذف نیترات از آب آشامیدنی به کار می رود. در بیشتر فرآیندهای فیزیکی – شیمیایی در واقع تنها عمل جداسازی نیترات از آب می شود. در صورتی که در فرآیندهای بیولوژیکی، نیترات توسط میکروارگانیزم های خاصی احیاء شده و به یکی از ترکیبات گازی نیتروژن تبدیل می شود. از عملی ترین روشهای فیزیکی – شیمیایی حذف نیترات می توان به فرایند تبادل یونی و فرآیندهای غشایی اشاره کرد. فرآیند تبادل یونی از معمول ترین روشهای به کار رفته در این زمینه در سطح دنیاست. بازدهی بالا و ثابت فرآیند، سادگی کنترل عملیات، هزینه بهره برداری پایین، انعطاف پذیری نسبت به تغییرات فشار آب در شبکه و کارکرد در غلظت های متفاوت نیترات ورودی بدن تغییر بازدهی، از جمله مزایای این فرآیند است که آن را در بین سایر روش های حذف نیترات شاخص کرده است.
اگر پسآب شستشوی رزین را تصفیه بیولوژیکی کنیم، پس از تنظیم مجدد نمک، قابل استفاده برای احیاء ستون تبادل یونی است. به این ترتیب می توان از مقدار نمک مصرفی و پسآب تخلیه شده به محیط کاست و از همه مهمتر مشکلات زیست محیطی دفع پسآب شستشو را از میان برد.
فصل اول
کلیات

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...