شناسایی و رتبه بندی عوامل تاثیرگذار بر فرایند انتقال تکنولوژی در صنایع لبنی تهران |
- 10. 2. سرمایه گذاری مستقیم خارجی. 85
- 10. 3. ادغام و اکتساب.. 92
- 10. 4. خرید شرکت.. 99
- 10. 5. مشاوره 101
- 10. 6. اخذ بی واسطه. 103
- 10. 7. سرمایه گذاری مشترک.. 104
- 11. اثربخشی انتقال فناوری.. 107
- 12. انتخاب مدل تحقیق.. 124
فصل سوم 125
- 1. مقدمه. 126
-
- 2. روش شناسی تحقیق.. 126
- 2. 1. فرایند اجرایی تحقیق. 130
- 3. جامعه آماری.. 131
- 4. حجم نمونه آماری.. 131
- 5. روش نمونه گیری.. 133
- 6. ابزار گردآوری داده ها 133
- 7. ویژگی های فنی(روایی وپایایی) 135
- 8. روشهای تجزیه و تحلیل داده ها 136
فصل چهارم 139
- 1. مقدمه. 140
- 2. توصیف دموگرافیک نمونههای تحقیق.. 141
- 2. 1. جنسیت پاسخ دهندگان. 142
- 2. 2. سن پاسخگویان. 143
- 2. 3. سطح تحصیلات پاسخگویان. 144
- 2. 4. سابقه کاری.. 145
- 3. تحلیل دادههای کمی تحقیق.. 146
- 3. 1. بررسی نرمال بودن توزیع. 147
- 3. 2. توزیع فراوانی نمونه ها 148
- 3. 3. آزمون T تک نمونه ای.. 150
- یک مطلب دیگر :
- چگونه با همسر خود بسازیم؟
- 3. 4. رتبه بندی عوامل تاثیرگذار. 155
فصل پنجم 157
- 1. مقدمه. 158
- 2. یافته های تجزیه تحلیل پرسشنامه. 158
- 2. 1. سؤال اصلی پژوهش.. 159
- 2. 2. سؤالات فرعی پژوهش.. 159
- 3. جمع بندی و پیشنهادات.. 162
- 3. 1. پیشنهادات تحقیق بر اساس مبانی نظری، سوالها وفرضیه های تحقیق. 162
- 4. پیشنهادات کاربردی.. 164
- 5. پیشنهادات جهت تحقیقات آینده 167
منابع. 173
پرسشنامه. 168
abstract 181
فصل اول
کلیات تحقیق
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-08-14] [ 08:08:00 ق.ظ ]
|