متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق

 

با عنوان : طراحی سیستم کنترل با قابلیت پیکربندی مجدد با وجود محدودیت اشباع دامنه عملگر

 

در ادامه مطلب می توانید صفحات ابتدایی این پایان نامه را بخوانید

 

و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه اقدام نمائید.

 

 

 دانشگاه آزاد اسلامی

 

واحد تهران جنوب

 

دانشکده تحصیلات تکمیلی

 

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

 

یک مطلب دیگر :

مهندسی برق – کنترل

 

عنوان:

 

طراحی سیستم کنترل با قابلیت پیکربندی مجدد با وجود محدودیت اشباع دامنه عملگر

 

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

پایان نامه

 

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده:
در این پژوهش، یک سیستم کنترل با قابلیت پیکربندی مجدد (سیستم کنترلی مقاوم خطا FTCS)، طراحی می شود به طوری که توانایی سازگاری خطاهای سیستم را به طور اتوماتیک دارد و پایداری کلی سیستم و عملکرد قابل قبولی را حتی در حضور خطاها حفظ می کند.
ابتدا توسط طرح تشخیص خطا، که شامل یک فیلتر کالمن دو مرحله ای است، اطلاعات متغیر حالت و پارامتر خطای سیستم را به طور همزمان، به دست می آورم. ارزیابی نتایج این قسمت توسط اندیس ارزیابی معرفی شده انجام شده است. سپس کنترل کننده پیکربندی مجدد به طور اتوماتیک با استفاده از الگوریتم جایابی ساختار ویژه را طراحی می کنم به طوری که تا دینامیک های سیستم حلقه بسته، مسیرهای مدل مرجع تنزل یافته را دنبال کنند. در زمان کوتاهی نیز ورودی فرمان را به طور اتوماتیک جهت جلوگیری عملگرها از اشباع، به روش گفته شده، تنظیم می کنم. از این طریق تنزل در عملکرد دینامیک از طریق مدل های مرجع تنزل یافته و تنزل در عملکرد حالت ماندگار با استفاده از روش های تنظیم دینامیک ورودی فرمان، در نظر گرفته می شود.
در این پژوهش برای خطا در هر عملگرد، یک مدل مرجع تنزل یافته در نظر گرفته ام. از این طریق با اثرات متفاوت خطاها در ورودی های کنترلی متفاوت به طور مجزا برخورد می شود. ساختار کلی FTCS طراحی شده، شامل بخش های مدیریت فرمان، تشخیص خطا، مکانیسم پیکربندی مجدد و کنترل کننده های فیدبک و پیش سو با قابلیت پیکربندی مجدد است.
در اکثر کارهای قبلی تلاش شده است سیستم خطادار همان مدل مرجع نامی مربوط به شرایط بدون خطا را ردیابی کند. این حالت در بیشتر سیستم های عملی که افزونگی سخت افزاری زیادی نیز ندارند، ایجاد مشکل می کند و حتی منجر به ناپایداری کل سیستم می شود. در این پژوهش تنزل عملکرد قابل قبولی برای سیستم در حضور خطاهای عملگر در طراحی وارد می شود.
کاربرد سیستم کنترل با قابلیت پیکربندی مجدد طراحی شده در این پژوهش، در زمینه های مختلف مانند هواپیماها و صنایع هوایی، صنایع زیر دریایی، صنایع هسته ای و شیمیایی، تجهیزات پزشکی و… می باشد.
روش ارائه شده برای یک مدل هواپیمی F-8 شبیه سازی شده و نتایج مطلوبی به دست آمده است.
مقدمه:
سیستم های طراحی شده امروزه همواره در معرض خطاها هستند. خطاهای عملگر عملکرد سیستم کنترل را کاهش می دهند و حتی ممکن است منجر به از کار افتادن کلی سیستم شوند. در بسیاری از موقعیت های خطا، عملکرد سیستم جهت جلوگیری از آسیب به ماشین یا انسان، متوقف می شود. از این رو، تشخیص و برخورد با خطاها نقش مهمی در تکنولوژی مدرن دارد. امروزه اجزای اتوماتیک در یک صورت پیچیده طوری در تقابل با یکدیگر می باشند که یک خطا در یک جزء ممکن است منجر به خرابی کل سیستم شود.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...