بررسی کمی و کیفی پساب صنایع لبنی پلاره |
1-4-خصوصیات فاضلاب……………………………………………………………………………………………………………………………………. 5
1-4-1-کمیت فاضلاب………………………………………………………………………………………………………………………………….. 5
1-4-2-خصوصیات فیزیکی فاضلاب……………………………………………………………………………………………………………………. 5
1-4-3-خصوصیات شیمیایی فاضلاب…………………………………………………………………………………………………………………… 5
1-4-4-مراحل تصفیه فاضلاب……………………………………………………………………………………………………………………………… 6
1-4-4-1-تصفیه اولیه فاضلاب…………………………………………………………………………………………………………………………….. 6
1-4-4-2-تصفیه ثانویه فاضلاب……………………………………………………………………………………………………………….. 7
1-4-4-2-1-فرآیند لجن فعال…………………………………………………………………………………………………………….. 8
1-4-4-2-2-برکه تثبیت…………………………………………………………………………………………………………………….. 8
1-4-4-2-3-صافی چکنده…………………………………………………………………………………………………………………. 9
1-4-4-2-4-لاگونهای هوادهی…………………………………………………………………………………………………………. 9
1-4-4-2-5-تماس دهنده زیستی دوار (RBC)……………………………………………………………………………………. 10
1-4-4-2-6-فرآیندهای تصفیه هوازی رشد معلق…………………………………………………………………………………. 10
1-4-4-3-تصفیه پیشرفته فاضلاب…………………………………………………………………………………………………………….. 11
1-5-مشخصات فاضلاب صنایع لبنی……………………………………………………………………………………………………………………… 11
1-5-1-بررسی روشهای مختلف تصفیه زیستی جهت حذف بار آلودگی از فاضلاب کارخانجات لبنی…………………. 12
1-5-1-1-بررسی روشهای تصفیه زیستی هوازی………………………………………………………………………………………. 12
1-5-1-1-1-برکههای تثبیت………………………………………………………………………………………………………………. 12
1-5-1-1-2-صافی چکنده…………………………………………………………………………………………………………………. 13
1-5-1-1-3-تماس دهندههای زیستی چرخان (RBC)…………………………………………………………………………. 13
1-5-1-1-4-سیستم لجن فعال……………………………………………………………………………………………………………. 13
1-5-1-2-تصفیه بیهوازی صنایع غذایی…………………………………………………………………………………………………… 14
1-6-بیان مسأله……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 14
1-7-اهداف تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 15
ادامهی فهرست مطالب
عنوان شماره صفحه
1-7-1-هدف کلی…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 15
1-7-2-اهداف جزیی…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 15
1-8-فرضیهها……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 16
فصل دوم: مروری بر ادبیات و پیشینه تحقیق
2-1-بررسی مطالعات انجام شده در داخل کشور……………………………………………………………………………………………………. 18
2-2-بررسی مطالعات انجام شده در خارج از کشور……………………………………………………………………………………………….. 21
فصل سوم: روش اجرای تحقیق
3-1-روش اجرای تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………… 29
3-1-1-وسایل کار…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 30
3-1-2-تعریف نمونه……………………………………………………………………………………………………………………………………… 30
3-2-آزمایش BOD……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 30
3-2-1-اندازهگیری غلظت BOD5 در آزمایشگاه…………………………………………………………………………………………………….. 31
3-3-آزمایش COD……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 31
3-4-اندازهگیری COD در آزمایشگاه…………………………………………………………………………………………………………………….. 32
3-5-اندازهگیری pH…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 32
3-6-جامدات……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 33
3-6-1-اندازهگیری TSS………………………………………………………………………………………………………………………………… 33
3-6-2-اندازهگیری نیترات…………………………………………………………………………………………………………………………….. 33
یک مطلب دیگر :
یک مطلب دیگر :
3-6-3-اندازهگیری فسفات…………………………………………………………………………………………………………………………….. 34
3-7-روش پردازش اطلاعات……………………………………………………………………………………………………………………………….. 34
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل دادهها
4-1-مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 37
4-1-1-بخش اول: آمار توصیفی……………………………………………………………………………………………………………………… 37
4-1-2-بخش دوم: بررسی نرمال بودن دادهها (به تفکیک ورودی، خروجی و فصل) ………………………………………….. 42
4-1-3-بخش سوم تحلیل دادهها…………………………………………………………………………………………………………………….. 43
4-1-3-1-مقایسه میانگین غلظت COD خروجی فصل بهار و تابستان با استاندارد مصرف کشاورزی و آبیاری 43
4-1-3-2-مقایسه میانگین غلظت BOD5 خروجی فصل بهار و تابستان با استاندارد مصرف کشاورزی و آبیاری 44
4-1-3-3-مقایسه میانگین غلظت TSS خروجی فصل بهار و تابستان با استاندارد مصرف کشاورزی و آبیاری 45
4-1-3-4-مقایسه میانگین غلظت pH خروجی فصل بهار و تابستان با استاندارد مصرف کشاورزی و آبیاری 46
ادامهی فهرست مطالب
عنوان شماره صفحه
4-1-3-5-بررسی معنیداری اختلاف بین BOD5 ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب…………………………. 47
4-1-3-6-بررسی معنیداری اختلاف بین COD ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب ………………………….. 47
4-1-3-7-بررسی معنیداری اختلاف بین TSS ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب…………………………….. 48
4-1-3-8-بررسی معنیداری اختلاف بین TDS ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب……………………………. 49
4-1-3-9-بررسی معنیداری اختلاف بین PO4 ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب……………………………… 50
4-1-3-10-بررسی معنیداری اختلاف بین pH ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب …………………………… 51
4-1-3-11-بررسی راندمان سیستم تصفیه قاضلاب کارخانه پلاره در حذف موادآلودهکننده از فاضلاب 52
4-1-3-12-بررسی همبستگی بین پارامترهای مورد مطالعه با یکدیگر…………………………………………………………… 54
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادات
5-1-پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 64
منابع و مآخذ
چکیده انگلیسی
فهرست جداول
عنوان شماره صفحه
جدول4-1:میانگین غلظت پارامترهای اندازهگیری شده در فاضلاب ورودی در فصل بهار………………………………………….. 38
جدول4-2:میانگین غلظت پارامترهای اندازهگیری شده در فاضلاب خروجی در فصل بهار………………………………………… 39
جدول4-3:میانگین غلظت پارامترهای اندازهگیری شده در فاضلاب ورودی در فصل تابستان……………………………………… 40
جدول4-4:میانگین غلظت پارامترهای اندازهگیری شده درفاضلاب خروجی در فصل تابستان…………………………………….. 41
جدول4-5:نتایج بررسی نرمالبودن غلظت پارامترهای اندازهگیریشده در فاضلاب خروجی فصل بهار………………………… 42
جدول4-6:نتایج بررسی نرمال بودن غلظت پارامترهای اندازهگیری شده در فاضلاب خروجی فصل تابستان…………………. 43
جدول4-7:مقایسه میانگین COD خروجی فصل بهار و تابستان با استاندارد مصارف کشاورزی و آبیاری………………………. 44
جدول4-8:مقایسه میانگین BOD5 خروجی فصل بهار و تابستان با استاندارد مصارف کشاورزی و آبیاری بر حسب میلیگرم در لیتر…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 45
جدول4-9:مقایسه میانگین TSS خروجی فصل بهار و تابستان با استاندارد مصارف کشاورزی و آبیاری بر حسب میلیگرم در لیتر 45
جدول4-10: مقایسه میانگین pH خروجی فصل بهار با استاندارد مصارف کشاورزی و آبیاری بر حسب میلیگرم در لیتر. 46
جدول4-11: مقایسه میانگین pH خروجی فصل بهار با استاندارد مصارف کشاورزی و آبیاری بر حسب میلیگرم در لیتر. 46
جدول4-12: : بررسی معنیداری اختلاف BOD5 ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب فصل بهار و تابستان…………. 47
جدول4-13 بررسی معنیداری اختلاف COD ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب فصل بهار و تابستان…………….. 48
جدول4-14: بررسی معنیداری اختلاف TSS ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب فصل بهار و تابستان……………… 49
جدول4-15 بررسی معنیداری اختلاف TDS ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب فصل بهار و تابستان……………… 50
جدول4-16: بررسی معنیداری اختلاف PO4 ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب فصل بهار و تابستان………………. 51
جدول4-17: بررسی معنیداری اختلاف pH ورودی و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب فصل بهار و تابستان…….. …………52
جدول4-18: بررسی راندمان سیستم تصفیه قاضلاب کارخانه پلاره در حذف پارامترهای اندازهگیری شده از فاضلاب…… 53
جدول4-19: بررسی همبستگی بین پارامترهای مورد مطالعه با یکدیگر………………………………………………………………………. 54
فهرست تصاویر
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-08-14] [ 06:40:00 ب.ظ ]
|